hua....sad-nya

my PC blow-up created by storm
Saya tak lah pandai sangat nak berbahasa english...kekadang berterabur la jugak... sorrylah kalau language kali ni in malay... hahaha... nak story sikit pasal aper senyap je blog ni.... pasalnya... saya punyer PC dah kena panah petir kaboommm!!! ....so my PC is Death .... huaaaa sedihnya... bilalah lak nak cari pc yang baru niee..... cian erk saya.... ni pun post dari opis.... sesekali sekala ok laaa... hari2 posting dari opis mau dapat surat cinta dari bos pulak... hahahaha


2 comments:

Whitemusk2508 said...

Hehehe..mungkin lambat comment utk post ni..siannye la. So, cmne PC? Dah ok blom? Hopefully everything getting better :). Thanks visit blog saya, rajin2 la lawat eh. Saya ade wat link blog ni. Tolong2 promote..ehehe..ape2 pon bro, u mmg kretif..keep it up

rillys said...

whitemusk terima kasih bebanyak koz tolong promote...PC huhuhu...pc ok dah...hari ni pulak format pc ..virus gatal masuk pc nie adus!...